Marime caractere: A A A RO EN
Login

User:

Parola:


Seminarului National de Scleroza Multipla se va desfasura la Sibiu

 

 

In acest an societatea noastra organizeaza cea de a VII-a editie a Seminarului National de Scleroza Multipla. Asa cum ne-am obisnuit in fiecare an este aleasa o alta locatie pentru organizarea Seminarului National de Scleroza Multipla, in acest an am ales sa poposim la Sibiu, la Hotelul IBIS. Perioada de derulare a seminarului este 24-26 septembrie 2010.

Tema seminarului din acest an este "Concepte inovatoare in scleroza multipla" si vor fi abordate subiecte precum: tulburarile cognitive, recuperarea neuro-motorie in scleroza multipla, noutati in cercetare - tabletele in tratamentul sclerozei multiple, cercetarea din Romania pentru scleroza multipla, solutii pentru prevenirea complicatiilor cauzate de injectare si insuficienta Venoasa Cronica Cerebro-Spinala in scleroza multipla. Pentru a dezbate aceste subiecte am invitat specialisti de seama si suntem convinsi ca informatiile primite la acest eveniment sunt de mare valoare.

Inscrierile se fac in perioada 1-15 august.

In judetele in care societatea nostra are organizatii membre, inscrierile se vor face numai prin aceste organizatii, iar persoanele care doresc sa participe la acest eveniment si nu au in judetele lor organizatii de scleroza multipla membre ale societatii, se vor inscrie direct la Societatea de Scleroza Multipla din Romania, la telefoanele : telverde 0800 800 044, care acum este apelabil din orice retea fixa sau mobila din tara, 0259-417136, 0259-206662, 0771-043138, 0771-043079 sau la e-mail office@smromania.ro.

Taxa de participare la acest eveniment este de 350 lei. Taxa acopera cheltuielile de cazare si masa pe perioda seminarului.

Fiecarei oraganizatii membre SSMR, ii sunt alocate un numar de 5 locuri, pentru care societatea noasta subventioneaza suma de 250 lei. Aceste locuri sunt adresate numai persoanelor diagnosticate cu scleroza multipla si fiecare organizatie locala isi rezerva dreptul de a alege persoanele care sa participe pe acele locuri. Societatea de Scleroza Multipla din Romania nu poate si nu doreste sa intervina in hotararile luate la nivelul organizatiilor locale.

Taxa se va colecta prin organizatiile membre acolo unde exista, iar cei care se vor inscrie direct la Societatea de Scleroza Multipla din Romania, vor plati taxa de inscriere in contul : RO 66 RZBR 0000 0600 0050 6418, deschis la Raiffeisen Bank, Agentia Vulturul Negru Oradea. Mentionam ca cei care vor plati taxa direct prin banca sunt nevoiti sa  scrie pe ordinul de plata pe care-l completeaza, numele complet, localitatea de domiciliu si sa specifice "seminar SM 2010".

Avem rugamintea ca taxa sa o platiti abia dupa ce v-ati inscris la seminar si ati primit confirmarea ca sunteti pe lista participantilor. Plata dinainte de inscriere a taxei de participare nu va asigura un loc pe lista participantilor.

Datele de contact ale organizatilor membre ale societatii noastre le gasiti pe site, meniu, Membri SSMR, organizatii membre si accesati cu click pe judetul dorit.

Primirea participantilor se va face incepand cu orele 14.00 din data de 24.09, iar in data de 26.09 dupa micul dejun va avea loc plecarea participantilor. Pe tot parcurul acestei perioade va sunt oferite servicii de cazare si masa.

Va asteptam cu mult drag! 

 

Sibiu este situat in partea de sud a Transilvaniei, pe raul Cibin, foarte aproape de centrul Romaniei si de muntii Fagarasului, Cibinului si Lotrului.

Sibiu este cel mai reprezentativ oras al Transilvaniei, fiind sarbatorit pentru valoarea culturala incontestabila ca si Capitala Europeana Culturala in anul 2007, impreuna cu orasul Luxembourg.

Cetatea medievala a fost si ramane un important centru economic al regiunii, astazi Sibiul fiind unul dintre cele mai dezvoltate orase ale Romaniei.Centrul orasului este cu adevarat impresionant. Piata Mare este centrul Sibiului si are o vechime de peste 500 de ani. Cladiri impozante strajuiesc Piata Mare, precum Primaria si Palatul Brukental. Prin strazi inguste se poate ajunge in Piata Mica si Piata Huet, care este dominata de Biserica Evanghelica. Turnurile de aparare, zidurile cetatii si monumentele istorice sunt de asemenea impresionante.

Printre atractiile turistice ale orasului se numara: Palatul Brukental, Complexul National Muzeal Astra, Muzeul locomotivelor cu aburi.

 

Cum ajungeti in Sibiu:

Cu trenul - 315km dinspre Bucuresti, 149km dinspre Brasov, 135km dinspre Deva
Cu masina - DN7/E81 dinspre Bucuresti, DN 14 dinspre Medias

 

 

Prezentarile care au avut loc in cadrul Seminarului National:

Modalitati de adaptare eficienta la viata cu SM - Asist. Univ. Dr. Aurelia Draghici 

Proiectul: Partenenriat Norvegiano-Roman pentru progres in Boli Rare

Terapii actuale in scleroza multipla - Dr. Sirbu Carmen Adella

Noutati in cercetare SM - Dr. Avram Gabriel

Centrul National de ocupare a fortei de munca - Claudia Torje, manager de proiect

http://www.facebookloginhut.com/facebook-login/
SponsoriParteneri
SSMR este membra a

© MSIF 2007. All rights reserved. www.msif.org