Calea ușoară de a trata diabetul!

0
1969
Calea ușoară de a trata diabetul!

Există 3 primar felul de diabet zaharat corpul Tau nu face insulina. Aceasta este o problemă, deoarece aveți nevoie de insulină pentru a lua zahăr zahăr din alimentele pe care le consumă și transformă direct în energie pentru corpul tau ai nevoie să ia insulină în fiecare zi pentru a trăi diabet zaharat de corpul Tau nu face sau de a utiliza insulina bine. Vă pot solicita să ia pastile sau insulina pentru a ajuta la reglarea diabet de tip 2 este una dintre cele mai comun tip de diabet zaharat gestational glumă-TAY-shun-al diabet zaharat probleme, Unele femei obține acest tip de diabet zaharat, atunci când sunt însărcinate. O mulțime de timp, ea dispare dupa ce copilul este nascut.

Cu toate acestea, chiar dacă se merge mai departe, aceste femei și copiii lor au o mai mare șansă de a obține diabet mai tarziu in viata cum pentru a afla mai multe despre diabet Ia cursuri pentru mai multe informații cu privire trăiesc cu diabet zaharat probleme. Pentru a descoperi un curs, contactați echipa de îngrijire a sănătății, de asistență medicală, sau locație clinica de sanatate de asemenea, puteți căuta on-line. Înregistrează-te cu un sistem de sprijin-în persoană sau online-pentru a obține asistență peer cu gestionarea de diabet citiți despre diabetul zaharat on-line du-te la Diabet Național de Învățământ Și Program de Învățare.

Poate ai ascultat oamenii susțin că au un dram de diabet

Poate ai ascultat oamenii susțin că au un dram de diabetSau că zahărul este un pic mai mare aceste cuvinte recomanda ca probleme cu diabet zaharat nu este o boala severa că nu face față diabetul zaharat este gravă, cu toate acestea, puteți învăța să-l gestioneze persoanele cu diabet au nevoie pentru a face alimente sănătoase selecții, să rămână la o greutate sănătoasă, mișcare în plus în fiecare zi, și, de asemenea, să-și ia medicamentele, de asemenea, atunci când se simt bine. E o întreagă mulțime de a face. E provocator, dar merită de ce grija pentru diabet de-a face cu pe cont propriu, precum probleme cu diabet zaharat poate fi de ajutor într-adevăr simt foarte bine astăzi și în viitor. Atunci când nivelul de zahăr din sânge (zahăr) este aproape la normal, vă sunt susceptibile de a:

 • am mult mai multa energie
 • fi mai puțin uzate și de sete
 • nevoie pentru a trece pipi mai des
 • recupera mult mai bine
 • avea mai puțin de piele sau infecții ale vezicii urinare

Cu siguranță veți avea în plus mai puțin posibilitatea de a avea de fapt o boală declanșată de probleme cu diabet zaharat, cum ar fi:

 • atac de cord sau accident vascular cerebral
 • problemele de ochi, care pot provoca probleme în a vedea sau de a merge orb
 • durere, înțepături sau furnicături în mâini și picioare, numit în plus nervoase daune
 • rinichi probleme care pot provoca rinichi pentru a opri de lucru
 • dinți precum și țesut gumă probleme
 • verifica markActions puteți lua
 • bifa Cere echipa medicală ce fel de diabet zaharat trebuie.
 • marcaj de selectare a Descoperi în cazul în care puteți opta pentru sprijin.

Marcaj de selectare a afla exact cum are grijă de diabet ajută să te simți bine în prezent și în viitor vorbesc cu dvs. de îngrijire a sănătății de grup cu privire la modul de a gestiona A1C, hipertensiune arterială, și, de asemenea, Colesterol. Acest lucru poate ajuta la reducerea sansele de a avea o boală cardiovasculară, accident vascular cerebral sau alte probleme cu diabet zaharat problem o pentru A1C de examinare (O-o-C) ce este la A1C este un test de sânge care măsoară în medie nivelul de zahăr din sânge de grade în ultimele 3 luni acesta este diferit de controale de glucoza din sange faci in fiecare zi de ce este important aveți nevoie pentru a recunoaște nivelurile de glucoză din sânge în timp.

Tu nu vrei aceste numere pentru a obține scump

Tu nu vrei aceste numere pentru a obține scumpMare de grade de nivelul de zahăr din sânge poate afecta inima, vasele de sange, rinichii, picioarele, precum și cu ochii. La A1C scopul pentru multe persoane cu diabet zaharat este enumerate mai jos ar putea fi diferit pentru tine. Întreb ce obiectiv ar trebui să fie. Prevalează să te simți suprasolicitat, nefericit, sau supărat când ai de-a face cu diabet zaharat. S-ar putea să înțeleagă pașii pe care trebuie să nevoie pentru a rămâne sănătos, încă au dificultăți lipirea cu strategie în timp această zonă are idei cu privire la cum să se ocupe cu diabet zaharat, consuma bine, și, de asemenea, să fie energic facă față cu diabet zaharat anxietatea poate ridica de glucoză din sânge.

A învăța înseamnă a reduce stresul. Încercare de respirație profundă, horticultură, mersul pe jos, meditând, servicii de agrement activitate, sau acordând o atenție la dumneavoastră preferat de melodii cerere de asistență dacă vă simțiți în jos. O sanatate mintala terapeut, grup de suport, membru al clerului, bun prieten, sau un membru de familie care vor să acorde o atenție la grijile tale ar putea ajuta sa te simti mult mai bine.

 • Consuma bine.
 • Face un diabet fel de mâncare plan cu asistență din partea echipei medicale.
 • Selectați alimente care sunt reduse in calorii, grasimi hidrogenate, grasimi trans, zahăr și sare.
 • Consuma alimente cu mai multe fibre, precum cereale integrale, paine, biscuiti, orez, sau paste.
 • Selectați alimente cum ar fi fructe, legume, boabe întregi, pâine și cereale, și conținut scăzut de grăsime sau lapte degresat și brânză.

Consuma alcool cu apă spre deosebire de suc și de asemenea,

Consuma alcool cu apă spre deosebire de suc și de asemenea,Rutina de băuturi răcoritoare atunci când consuma o masă, umple jumatate din farfurie cu legume și fructe, un sfert cu proteine slabe, cum ar fi fasole, sau păsări de curte sau de curcan, fără piele, și un sfert cu cereale integrale, cum ar fi orez brun sau paste din grau integral fi active o familie de mers pe jos stabilit un obiectiv de a fi mai energic cele mai multe zile ale săptămânii. Începe lent, prin luarea de 10 minute de plimbări, de 3 ori pe zi de două ori pe săptămână, de locuri de muncă pentru a spori țesutului muscular rezistență.

Utilizare benzi elastice, face exercitii de yoga, grele horticultură săpat precum și de plantare cu instrumente sau să încerce push-up-uri stai la sau de a ajunge la o viață sănătoasă și echilibrată greutate prin utilizarea de masă de strategie precum și relocarea mai mult stiu ce să fac în fiecare zi Ia medicamente pentru probleme cu diabet zaharat și orice altă problemă de sănătate, de asemenea, atunci când te simți cu adevărat bine adresați-vă medicului dumneavoastră dacă aveți nevoie de calmante pentru a opri un atac de cord sau accident vascular cerebral.

Spune medicul dumneavoastră dacă nu vă puteți permite medicamente sau dacă aveți orice efecte secundare examinați-vă picioarele pe o bază de zi cu zi pentru tăieturi, leziuni, pete roșii, și umflarea. Suna echipa de îngrijire a sănătății, cât mai curând posibil cu privire la orice fel de răni care nu dispar perie de dinți și, de asemenea, ata dentara pe o bază de zi cu zi pentru a menține gura, dinții, și, de asemenea, periodontals sănătos opri fumatul urmăriți nivelul de zahăr din sânge.

Poate doriți să-l examineze mai multe ori pe zi face uz de carte de la spate de această broșură pentru a păstra o înregistrare din numerele de glucoză din sânge. Fie sigur de a discuta cu dumneavoastră de sănătate de grup verificați tensiunea arterială dacă vă recomandă medicul dumneavoastră, precum și să păstreze o înregistrare a acesteia vorbesc cu echipa de îngrijire a sănătății adresați-vă medicului dumneavoastră dacă aveți orice întrebări cu privire la diabet raportul orice modificare a stării dumneavoastră de sănătate verifica markActions puteți lua.