Calea ușoară de a trata hipertensiunea arterială!

0
2118
Calea ușoară de a trata hipertensiunea arterială!

Dacă dintr-o dată descoperi pe cont propriu cu hipertensiune arterială tensiune arterială ridicată, în conformitate cu noile orientări din cadrul American Heart Association precum și Universitatea Americană de Cardiologie, ați putea fi întrebam ce să fac nstandardele redus interpretare pentru hipertensiune arterială pentru a 130/80 de 140/90 milimetri de mercur (mm Hg), ceea ce înseamnă mai mulți oameni acum satisface standardele pentru etapa 1 hipertensiune arterială.

În timp ce nu ar trebui să se scuture de schimbare, există, de asemenea, nici o cerere să intre în panică fără îndoială, nimic nu a avut loc peste noapte în corpul unei femei sau pentru sănătatea ei cu eliberarea de orientări, susține Dr. Naomi Fisher, supraveghetor de hipertensiune soluție și hipertensiune arterială tehnologie de la Brigham si Femei unitate de asistență Medicală Departamentul de Endocrinologie, Diabet zaharat Probleme.

Precum și hipertensiune arterială,

Precum și hipertensiune arterială,

Precum și profesor asociat de medicina la Harvard Medical Instituție schimbarea, cu toate acestea, trebuie să vă stimuleze să ia tensiunii arteriale în serios aceste linii directoare au fost de fapt mult timp de așteptat, precum și sunt foarte bine primit de majoritatea hipertensiune arterială specialiști s-ar putea părea drastice, dar în punerea expertiza fapt, ne-am dobândit de la mare de procese în tehnica clinic, acestea vor ajuta cu siguranță mii de oameni, susține Dr. Fisher de ce nu-hipertensiune contează dacă rămâneți în această 130/80 gama, scăderea tensiunii arteriale poate ajuta sigur te de la stop cardiac, accident vascular cerebral, stare de rinichi, ochi condiție, și, de asemenea, chiar și cognitive scădere.

Scopul brand-noi standarde este de a încuraja pentru a trata hipertensiunea arterială în serios și, de asemenea, să facă ceva să-l aducă în jos, în principal de a face uz de stilul de viață intervenții este bine documentat faptul că modul de viață ajustări pot reduce tensiunea arterială la fel de mult ca pastilele pot, și, în unele cazuri, mult mai mult, susține Dr. Fisher a face aceste modificări pot fi provocatoare.

Mai mult de o femeie a ajuns până în dimineața dedicat pentru a manca sanatos doar pentru a fi împiedicată de o placă de cookie-uri pe o masă în birou sau o cina cu prietenii cum a redus tensiunea arterială cu mici ajustări nu aveți pentru a începe o viață semnificativă revizuire pentru a face o distincție în sânge presiune.

Aici sunt 6 sugestii simple pentru acțiunile pe care le pot avea nevoie de ajutor pentru a obține presiunea sângelui înapoi în diverse regulat slim jos fără îndoială, una dintre cele mai eficiente modalități de reducere a tensiunii arteriale este de a subțire în jos, spune Fisher. Și, de asemenea, că nu necesită o serioasă pierdere în greutate pentru a face o distincție. Chiar de a pierde 10 de lire sterline poate scădea tensiunea arterial tag-uri de revizuire americanii mănâncă prea multă sare dietetice, până la de trei ori sfătuiți cantitatea totală, care este de 1.500 de miligrame (mg) pe zi pentru persoanele cu hipertensiune arteriala, afirmă Dr. Fisher aceasta nu ia mult de sare pentru a ajunge la acel de 1.500 mg pe zi pac doar 3/4 din o lingurita de sare.

Există cincizeci la sută din această sumă

Există cincizeci la sută din această sumăDe sare într-un McMuffin cu Ou masa de dimineata sandwich. Extract de alimente de mare de sodiu prin revizuirea etichetele cu atenție este foarte dificil să nutritivă redusă de sodiu, fără a citi tag-uri, dacă vă pregătiți de fiecare dintre dumneavoastră foarte propria mâncare, spune Dr. Fisher. Feriți-vă în special de ce American Heart Association a mentionat ca sărate 6, alimente comune în cazul în care cantități mari de sare poate fi ascuns:

  • produse de panificație precum și role
  • mezeluri și, de asemenea, vindecat, carne
  • pizza
  • pui
  • supa
  • sandwich-uri.

Obține în mișcare aceasta nu ia mult antrenament pentru a face o distincție în sănătatea ta du-te pentru o jumătate de oră un minim de 5 zile pe săptămână asigurați-vă că faci ceva ce iti place, sau nu se va lipi, statele Fisher pentru unii asta înseamnă dans; pentru alții, cu bicicleta sau de a lua rapid se plimba cu un prieten chiar și activitățile de zi cu zi, cum ar fi horticultura poate ajuta pompa unele de fier includ unele greutate-ridicare la rutina de exercitii pentru a ajuta piardă în greutate și, de asemenea, să rămână în formă.

Doamnelor vărsat masei musculare, treptat, pe masura ce imbatranim, și greutate de ridicare este de multe ori o parte din trecut cu vederea un plan de exercitii fizice pentru majoritatea femeilor, susține Fisher restricția de alcool la o băutură de zi cu zi consumul excesiv frecvent, poate spori de înaltă presiune, astfel încât să-și exercite moderație elimina stresul si anxietatea de zi cu zi meditație sau de respirație profundă sesiuni tensiune hormoni strângeți ta capilară și, de asemenea, poate aduce de moment piroane tensiunii arteriale.

Pe partea de sus de care, cu timpul, tensiunea poate provoca dăunătoare rutine acel loc cardio sănătatea în pericol. Acestea pot include supraalimentarea, somn prost, și, de asemenea, abuzurile de droguri și alcool. Pentru toți acești factori, reducând stresul și anxietatea trebuie să fie o prioritate de top, dacă sunteți cu scopul de a reduce tensiunea arterială ridicată. În primul rând, probleme: hipertensiune arterială, de asemenea, cunoscut sub numele de hipertensiune arterială, este o problemă la nivel mondial și principala amenințare factor de fatalitate.

Un aproximat 1 miliard de persoane la nivel global au un diagnostic medical de hipertensiune arterial este cu adevărat o problemă la nivel mondial, la același nivel cu tigara folosi ca un risc pentru moarte, afirmă Robert Creek, M. D., un profesor asociat de interior medicamente și un cardiolog de la universitatea din Michigan Frankel Centru Cardiovascular cauzele sunt necunoscute în ceea ce privește 90 la sută din cazuri, și, de asemenea, de obicei.

Nu sunt semne până hipertensiune a făcut unele daune

Nu sunt semne până hipertensiune a făcut unele daunePentru organism si, de asemenea, acum, vestea cea bună este controlată de boală, spune Creek exista o multime de mijloace simple de a lua de control, format din toate-remedii natural Ia de pe aceste 8 sugestii, Creek susține, pentru a reduce pericolul păstrați un stil de viata energic și, de asemenea, sănătos și echilibrat greutate de Asemenea, dacă ești agitat sau nesănătoase, aventura acolo.

Un profesionist recomandă cel puțin treizeci de minute de activitate, fie că este un energic de mers pe jos sau cardio intens, în fiecare zi limitarea consumului de sare: Prea multă sare poate crea corpul tău să stea pe apă adăugată, care pot crește tensiunea arterială mare și forța inima și rinichii să funcționeze mai greu. Luând în mai puțin de 2.200 de miligrame de zi cu zi este încurajată consuma sănătos: să se Concentreze pe fructe, legume, boabe întregi și nuci nu precum și carne afumată sau alimente congelate acestea, plus pește și grăsimi bune, cum ar fi ulei de măsline, constituie inima sanatoasa program numit marea Mediterană dieta minimizarea alcool si renunta la fumat.

Consumul de alcool în cantități mici este BINE, totuși, utilizarea în exces a fost de fapt conectat la hipertensiune arterială, pentru a numi doar câteva boli fumatul dăunează și, de asemenea, contractă vasele de sânge taie din nou pe cofeina rezultatele sunt, de obicei, de scurtă durată, cu toate acestea, hipertensiunea arterială poate crește după un nivel ridicat de cafeină este prezentat pentru organism Întrebați medicul dumneavoastră dacă este BINE pentru tine să bea băuturi cofeinizate, precum și în ce cantitate.