Cum să mențineți sănătatea articulațiilor?

0
781
Cum să mențineți sănătatea articulațiilor

Daca esti ca o mulțime de oameni, nu cred că de mult cu privire la articulații până când vor începe să se vaite. Încă articulațiilor ar trebui să aibă o atenție mult timp înainte de a provoca disconfort continuu prevenirea este într-adevăr cel mai eficient medicament atunci când se referă la dureri articulare, susține activități sportive medicamente doctor Dominic Rege, NU aici sunt 5 sfaturi pentru paza articulațiilor-și, de asemenea, cartilajului material care susține ei ca tine de varsta strategia sa renunti la fumat, precum și prin urma fumatul și, de asemenea, tutun de utilizare sunt variabilele riscului pentru fiecare lucru mic din cardiovasculare, probleme de celulele canceroase.

Fumatul poate afecta articulațiile, la fel de bine pentru că fumatul crește umflarea de-a lungul corpului, se poate face mai greu pentru corpul tau pentru a recupera și de a recupera, de asemenea, la un prejudiciu, Dr. King a creanțelor fără îndoială, e greu să se predea fumat pentru totdeauna. Dar ia în considerare acest lucru în Termen de 8 ore de oprire, monoxid de carbon gradul în sânge revine la normal la fel de bine ca de oxigen de grade în sânge crește dacă sunteți în vedere renunțarea, planifica, precum și să solicite sprijin pentru a stimula oportunitățile de success schimba energie băuturi și, de asemenea.

Băuturi răcoritoare cu apă apa cuprinde

Băuturi răcoritoare cu apă apa cuprindePrivire 80% din corpul tău este cartilaj versatil, celule conjunctive care perne articulații dacă nu stai bine hidratata, corpul tau va trage apa din cartilaj și diverse alte locații, spune el acest lucru poate deteriora articulatiile tale Dr. King orientare: Înlocuiți sifon precum și de energie băuturi cu apă. Acest lucru va ajuta ofertă mult mai bună hidratare pentru articulatii si inima nu știu exact cât de mult de apă ar trebui să consume acorde o atenție la corpul tau e indicia asigurați-vă că aveți apă disponibile la orice moment atunci când te simți cu adevărat însetat, bea.

Și de a crește hidratare în timpul căldură, precum și atunci când își exercită nu lasa kilogramele in plus bolnav-utilizarea articulațiilor articulatiile sunt indicate pentru a menține o anumită cantitate de forță, Dr. King a creanțelor. Dacă sunteți supraponderali sau subponderali, esti probabil introducerea chiar mai mult stres pe articulații decât să recunoști dacă sunteți supraponderali, fiecare suplimentare de 10 de kilograme de greutate lug adaugă 20 la 39 de lire sterline de presiune pe genunchi, susține el dacă sunteți subponderali, lipsa de vrac musculare pentru a menține articulații puternice și sigure dacă greutatea dumneavoastră nu este în cazul în care doriți să fie.

Pentru a primi un medic sau dietetician-i ajuta în găsirea unui sănătos și echilibrat plan de alimentatie care lucreaza pentru tine cred că despre o abordare ca dieta Mediteraneană, care include un mix consistent de legume și fructe, precum cereale integrale, precum și sănătos și echilibrat de grăsimi. Acest lucru poate ajuta la reducerea umflarea și, în plus proteja inima ta, Dr. King spune antrenament Normal poate, de asemenea, spori sansele de a conserva un aspect sănătos și echilibrat greutate. Dr. King ‘ s favorite pentru reducerea greutății pe articulații constau în:

  • Ciclism
  • Pilates
  • Înot
  • Plimbandu-în adâncime de o piscină
  • Plimbandu-se pe o banda de alergat fără pantă
  • Exercițiu de Yoga

Daca esti nou-nou să-și exercite,

Daca esti nou-nou să-și exercite,E mai bun de a face cu un terapeut fizic el sau ea poate asigura că ești suficient de sănătos din punct de vedere structural pentru a tolera exercițiu, Dr. King spune. Întotdeauna cald, precum se răcească o mare parte din oamenii merg la slujba de la sala de sport Dr. King a spus. Înainte de a extinde mușchii lor și, de asemenea, incalzirea articulatiilor lor, ei rezolva pe banda de alergat acest lucru poate vraja probleme pentru că evitarea antrenament poate pune articulatiile cel mai bine riscul de presiune și, de asemenea, supraîncărcarea, afirmă el.

Pentru rezultate mai bune, warm-up și, de asemenea, cool-down programe de antrenament trebuie sa dureze aproximativ 5 minute. Afacere cu același muschii veți folosi în timpul antrenamentului, dar la un ritm mai lent. Încălzirea este deosebit de importantă ca tine de varsta, mai mari articulații sunt adesea mult mai puțin rezistente, Dr. King a creanțelor nu sunteți sigur de unde să încep vezi acest video pentru a descoperi tehnica corecta pentru cald-up-uri, cum ar fi plimbandu-lunges, sumo squat partea ascensoare și, de asemenea, cap la cap lovituri asculta-ti corpul semen tesutul Muscular disconfort după antrenament este un punct.

Durerile articulare după exercițiu este o suplimentare dacă aveți dureri după exercitarea într-un mod care are sens pentru task-ai făcut, și, de asemenea, durerea se ușor, esti cel mai probabil în REGULĂ, susține Dr. King totuși, dacă veți crea disconfort în comun, e corpul tau, e metoda de a spune ceva este incorrect atunci e timpul pentru a vedea un medic. Acesta poate fi ceva de bază pentru a remedia, cum ar fi inexacte tip. Sau ceva mult mai complex, cum ar fi un debut precoce osteo artrita, poate fi necesar să fie tratate cu. O comună este în cazul în care 2 sau mai multe oase se întâlnesc și e important să știi exact cum să le menține sănătos și puternic de daune la nivelul articulațiilor este de multe ori extrem de chinuitoare și, de asemenea, uneori permanente.

Extreme dureri articulare pot exacerba și,

Extreme dureri articulare pot exacerba și,De asemenea, că pe termen lung condiții, cum ar fi artrita. Partea bună există sunt o mulțime de acțiuni pe care le poate solicita pentru a menține articulațiile la fel de sănătos și echilibrat și mobil ca fezabilă. A verifica afară meu de conducere idei în blog-ul meu site-ul de mai jos! Un intro pentru articulatii există 3 tipuri de articulații din organism; luate în grijă de articulații, oarecum portabil articulațiilor precum și articulații sinoviale.

Reparat articulațiilor, cum ar fi capul, nu permit nici un fel de activitate și, de asemenea, sunt deținute împreună cu conjunctiv fibros celulele. Un pic articulații mobile, cum sugerează și numele, sunt articulații care se pot deplasa oarecum cum ar fi cele între vertebre din coloana vertebrală. Articulațiile sinoviale sunt cele mai mobile tip de comune găsite în corpurile noastre; exemple format din articulația șoldului și articulația cotului. Există 6 tipuri de articulații sinoviale pivot, balama, șa, aeronave, condyloid și, de asemenea, ball-and-socket articulațiilor cartilaj, sinovială și lichidul sinovial pad articulatiilor, oprindu-se oasele de la frecarea împreună.

Vârsta, prejudiciu, precum și ca modalitate de zi cu zi de viață practici pot contribui la uzură și lacrimă a noastră cartilaj, și, cu toate acestea acest prejudiciu nu este ușor stabilită de către organism, care este de ce am descris mai jos 7 acțiuni care se pot lua în direcția de structura mai sanatos, mai puternic articulațiilor. Acest lucru nu indică întotdeauna antrenament încă rămase așezat în poziție unul pentru ore la un timp mai ales dacă aveți un loc de muncă de birou ne pune la un risc mai mare de a se confrunta cu disconfort articular.

De asemenea, se ridică de la birou și având, de asemenea, o scurtă plimbare în fiecare oră aproximativ poate profita de noi. Stau energic sida pentru a stimula puterea și flexibilitatea articulațiilor în plus față de în masei musculare care înconjoară articulațiile activitatea fizică îndeamnă fluxul de lichid sinovial care permite oaselor să trec unii pe lângă alții și mai lin ce e mai mult, antrenament declanseaza o procedura organic a numit autofagie care implică eliminarea celulelor deteriorate în comun.