Cum să obțineți corpul slab rapid ușor și sigur!

0
761
Printre circumstanțele principale se numără

Alimente vs. tractul digestiv: cât timp veți cheltui salatade ce este bine să mănânci protein.Ce alimente va lua cea mai mare energie de la tine.Și cât durează de fapt pentru a digera carne, legume sau zahăr.Ne-am gândit ce ar trebui să mănânci vreodată.Articol Timpul în care alimentele rămân în stomac depinde de viteza procesului de digestie.

Sistemul digestiv,cu diferite tipuri de dietă, are o muncă diferită. În funcție de cât de repede vă petreceți masa, veți dormi, veți lucra și veți juca sport. Știm când vă puteți răsfăța și când ar trebui să preferați să aveți ceva mai ușor!Digestia afectează chiar și mușcăturile.Digestia alimentelor depinde de multe variabile.

Printre circumstanțele principale se numără

Printre circumstanțele principale se numărăModul în care se prepară alimentele, dacă sunt crude, fierte, coapte sau prăjite. Ceea ce contează este cât de bine încercați mâncarea sau dacă obțineți suficient suc gastric http://www.smromania.ro/harmonica-linea-medicamentul-care-reduce-intens-kilogramele-nedorit/ cel mai bine, felurile de mâncare sunt gătite pe ea cele mai puține sarcini pe corp. Dimpotrivă, cel mai rău este felul de mâncare prăjit. Cu toate acestea, ați putea fi păcăliți de legume sunt mult mai digerabile atunci când sunt supuse unui tratament termic.

Este, de asemenea, despre cât de mari bucăți de mâncare intră în stomac și cât de mult mănânci. De asemenea, depinde de modul în care funcționează stomacul, indiferent dacă face suficient suc gastric, spune Monika Bartolomeu, specialist principal în nutriție la World Health.Stomacul plin ia energie.Cu cât mâncarea este mai lungă în stomac, cu atât mai mult sistemul digestiv este împovărat. La digestie, organismul consumă multă energie, iar stomacul trebuie să fie alimentat maxim cu sânge pentru a face față acestei lucrări.

De exemplu, dacă doriți să serviți performanțe sportive bune, ar trebui să acordați atenție la ceea ce mâncați înainte de spectacol. Potrivit nu este carnea grasă, cârnații, leguminoasele chiar și acestea din urmă au o perioadă lungă de digestibilitate, aproximativ 4 ore.Înainte de a exercita carbohidrati.Înainte de sport este adecvat pentru produsele alimentare cu o cantitate echilibrată de proteine, cantitate mai mare de carbohidrati mediu-rapid și lent și grăsimi mai puțin sănătoase!

În general, sunt mai greu de digerat alimente aromatice, cum ar fi ceapa, usturoiul, prazul, ridichile, leguminoasele, peștele, ouăle și altele asemenea, avertizează Catherine Haller, antrenorul principal al Centrului de fitness pentru femei contururi și este recomandat, ceea ce este înainte exercițiu mai adecvat.Ajungeți la orez, cereale, cartofi sau pâine în combinație cu carne, brânză, guacamol sau altă răspândire sănătoasă. Dacă nu aveți mâncare pregătită de acasă și căutați o variantă pe care o puteți cumpăra pe parcurs, acestea servesc baghetă.

Integrală bine umplută cu legume și brânză sau un tip de flapjack,

Integrală bine umplută cu legume și brânză sau un tip de flapjack,Sau băutură cu lapte fermentat fără aromă, o bucată de pâine de secară și o mână de nuci.Pentru proteine pentru micul dejun.Proteine, carne macră dieta pentru masoholičky, produse lactate, ouă sau leguminoase folosesc tractul digestiv pentru perioade cuprinse între două și șapte ore. Nu te vor face să te simți greu. Prin urmare, ele sunt potrivite pentru a mânca dimineața, adică înainte de muncă. Micul dejun din proteine micul dejun interesant și prânzul din leguminoase vă va satura și va da energie pentru o lungă perioadă de timp!

Ideal, prin urmare, este o omletă de ou atât pentru sare, cât și pentru dulce, brânză de vaci cu fructe și fulgi de ovăz sau iaurt.Pentru prânz, grăsimi și carbohidrați.Dacă știți că restul după-amiezii aveți un program aglomerat, vă puteți trata ocazional la prânz friptură liniștită sau un pește gras, cum ar fi somonul. Carnea de vită, carnea de porc sau vânatul vor rămâne în tractul gastro-intestinal timp de până la opt ore și vor lua multă energie. Prin urmare, găluștele de porc Zelo sunt mai potrivite pentru prânz în acele zile în care puteți merge la culcare după prânz timp de cel puțin o oră.

O versiune mai sănătoasă poate fi peștele de mare copt cu cartofi, paste cu bucăți de carne de porc sau carne de vită cu orez. Toate aceste feluri de mâncare sunt carbohidrați, de care vă puteți bucura, de asemenea, cu o conștiință calmă pentru prânz.Pentru fibre cina Legumele calde sunt pentru cină, minunate, pentru că nu veți fi după ce mâncați din greu și mergeți la culcare cu stomacul plin.

Dacă combinați legumele cu proteine, indiferent dacă sunt vegetale sau animale, felul de mâncare devine mai complex pentru organism, dar din nou pentru a vă umple pentru perioade mai lungi de timp, spune Alena Vienna, antrenor de fitness și consilier nutrițional. Prin urmare, atunci când combinați legumele, de exemplu, cu carne slabă, va fi ideal. Puteți avea o salată de dovleac prăjit, legume prăjite cu cartofi dulci sau o versiune mai sănătoasă de tăiței Thai pad.

Tabelul indicativ al timpului de retenție

A alimentelor în stomac 30 de minute-fructe 1-2 ore-pește fiert, orez fiert, supe, legume fierte 2-3 ore-pâine albă, ouă fierte, omletă, cartofi fierți, cartofi piure, fructe fierte, legume proaspete, terci de ovăz, ouă fierte, zahăr, orez, carne fiartă cu excepția roșu, produse din lapte acru, lapte 3-4 ore-păsări de curte, carne de vită fiartă, produse de patiserie din cereale integrale, șuncă, tocană, pește, pâine întunecată, salată, conopidă, brânzeturi fără grăsimi.4-5 ore-carne macră coaptă, leguminoase, brânză 5-6 ore-pește în ulei!

Pește afumat 6-8 ore-carne coaptă grasă, grăsimi animale, ton, gâscă coaptă, rață coaptă,carne afumată, cârnați.Cât timp nu să mănânci înainte de culcare.Pentru a urmări ce și în ce cantități mâncați, ar trebui, de asemenea, de dragul unui somn de calitate mai bună. Dacă aveți copii, este bine să știți că nepotrivite înainte de culcare sunt alimente cu un conținut ridicat de zaharuri simple, cum ar fi dulciuri, bomboane, dar și fructe.

Deci, ce zici de cină și ce să eviți.Nu este carne grasă adecvată, dar, de asemenea, mai greu de digerat legume proaspete, cum ar fi piper sau castravete.Ca o idee bună, nici măcar nu consider o lentilă pentru sourness, care poate umfla și astfel agrava calitatea somnului, avertizează Monika Bartolomej.

Mesele, după care dorm bine, sunt, de exemplu, supă de legume, bulion de carne, salată de aisberg sau legume aburite cu o felie prăjită de carne slabă.De cât timp mâncăm.Cea mai rea parte este carnea grasă, cârnații și leguminoasele. te întrebi cât timp petrecem mâncarea.Ce alimente sunt potrivite și care ne iau energia.Cum putem să ne îngrijim mai bine intestinele și ce se întâmplă cu reziduurile alimentare indigestibile.Pe baza informațiilor găsite, vă puteți ajusta dieta.