Cum să vindeci diabetul natural?

0
1679
Cum să vindeci diabetul natural

O tulburare metabolică identificate de ridicat nivelul de zahăr din sânge glucoza grade care duce la probleme în secreția de insulină sau capacitatea organismului de a utiliza insulin În general, nivelurile de glucoză din sânge sunt bine controlate de insulina, un hormon generat de pancreas. Insulina scade nivelul de zahăr din sânge. Când nivelul glucozei în sânge ridica ca un exemplu, după consumul de alimente, insulina este eliberat de pancreas acest eliberarea de insulina promovează absorbția glucozei în celulele corpului la persoanele cu diabet zaharat probleme, lipsa de suficient producția sau lipsa de acțiune a insulinei declanșează hiperglicemie.

Diabetul este o boala cronica problemă clinică, în sensul că, deși acesta poate fi controlat, care durează o viață întreagă. În tipul 1 de diabet, pancreatic nu poate produce insulină. Tipul 1 de diabet a fost denumit anterior ca adolescent diabet zaharat sau diabet zaharat insulino-dependent. Diabet zaharat de tip 2 este mult mai mult un rezultat de rezistenta la insulina celule care nu au capacitatea de a utiliza insulina în mod eficient sau în toate. Acesta a fost denumit anterior ca diabet sau non-insulino-dependent de diabet rețineți că aceste medicamente utilizate pentru a face cu tipul 2 diabet zaharat sunt, de obicei, nu a făcut uz de în insarcinate sau femeilor care alăptează.

Astăzi doar sugerat mijloc de reglementare probleme

Astăzi doar sugerat mijloc de reglementare problemeCu diabet zaharat la femeile care sunt gravide sau care alăptează este de plan de dieta, exercițiu, și tratamentul cu insulină. Ar trebui să vorbesc cu dumneavoastră medicale de specialitate dacă luați aceste medicamente, au în vedere conceperea, sau dacă ați conceput în timpul tratamentului cu aceste medicamente medicamente pentru diabetici de tip 2 probleme sunt făcute pentru a crește insulina rezultat de pancreas, reduce cantitatea de glucoză lansat de ficat, creșterea nivelului de sensibilitate de acțiune a celulelor la insulină, reduce absorbția de glucide din intestin, și lent golirea stomacului, astfel întârzierea de nutriție digestia și absorbția în mica intestine o placut medicament poate oferi mai mult decât un beneficiu de exemplu.

A redus nivelul de zahăr din sânge precum și controlul colesterolului numeroase amestecuri de medicamente pot gestiona diabet zaharat nu orice persoană cu tip 2 diabet probleme va obține de la fiecare medicament, și, de asemenea, nu orice medicament însușește pentru fiecare individ medicamentele pentru diabet de tip 2 zaharat se încadrează în detalii cursuri bazate pe modul în care lucrează pentru a atinge controlul de zahăr din sânge aceste medicamente clase constau în: nutriție Corectă este importantă pentru toate persoanele cu diabet zaharat.

Controlul nivelului de zahăr din sânge este singurul obiectiv de un sănătos și echilibrat plan de alimentatie. Un diabetic plan de dieta ajută realiza și, de asemenea, să păstreze o greutate corporală normală, evitând în același timp obicei cardiace și vasculare, probleme de diabet nu este propus de dieta se pregătească pentru probleme cu diabet zaharat și, de asemenea, nu izolare probleme cu diabet zaharat plan de dieta planuri de alimentare sunt personalizate pentru a se potrivi nevoilor fiecărei persoane, rutine, precum și consumatoare destinații de plasare.

Fiecare diabet probleme de plan de dieta

Fiecare diabet probleme de plan de dietaAr trebui să fie stabilizat cu consumul de insulină și diverse alte medicamente antidiabetice ca un întreg, conceptele de un sănătos diabet zaharat, plan de dieta sunt aceleași pentru toată lumea. Utilizarea de diferite produse alimentare într-un mod sănătos și echilibrat plan de dieta include cereale integrale, fructe, lactate degresate elemente, fasole, carne slaba, vegan înlocuitori, carne de pui, sau pește persoanele cu diabet zaharat ar putea avea avantajul de a manca mici feluri de mâncare pe tot parcursul zilei, spre deosebire de a manca una sau doua mese.

Nu alimentele sunt absolut interzis ca persoanele cu diabet zaharat. Se concentreze pentru partea de control și de dezvoltare fel de mâncare preparat poate ajuta persoanele cu diabet zaharat de încântare în aceleași feluri de mâncare ca de fiecare persoană în parte glicemic indicele glicemic și de tone sunt mai multe considerente în vedere un fel de mâncare se pregătească pentru persoanele cu diabet. Alimente cu indice glicemic redus și încărca, de asemenea, creșterea glicemiei în plus, treptat, decât indice glicemic ridicat/load alimente.

Indicele glicemic descrie o standardizate de măsurare, în timp ce de încărcare glicemic ia o parte regulată în considerare dimensiunea masă de distribuție și, de asemenea, cantitatea de insulină administrare sunt considerații atunci când intenționează o dieta pentru persoanele cu diabet zaharat greutate precum și exercitarea scăderea în greutate și, de asemenea, antrenament sunt importante tratamente pentru diabet de tip 2, probleme. Scădere în greutate și de a exercita, de asemenea, ridica corpul este nivelul de sensibilitate la insulină, prin urmare, asistarea pentru a controla de zahăr din sânge creșteri. biguanide medicament care crește sensibilitatea celulelor organismului la insulină. De asemenea, scade cantitatea de glucoză generate de către ficat.

În 1994, FDA a aprobat utilizarea de biguanide numit metformin Glucophage pentru tratamentul probleme cu diabet zaharat. Astăzi, acest lucru este încă, de obicei, primul medicament sugerat pentru tipul 2 de diabet zaharat pe deasupra, metformina are tendința de a suprima pofta de mancare, care pot profita persoanele care sunt supraponderali metformin frecvent nu mai mică de glucoză din sânge suficientă prin ea însăși și, de asemenea, pot fi furnizate alte medicamente, cum ar fi alte medicamente orale sau insulin posibil efectele adverse ale metforminului constau în greață și, de asemenea, slăbite de intestinelor acestea de obicei, fix în timp sulfoniluree medicamente care cresc insulina rezultat de pancreas vino la cursul de medicamente numite derivați de sulfoniluree.

Generațiile mai în vârstă dintre aceste medicamente

Generațiile mai în vârstă dintre aceste medicamenteConsta din clorpropamida diabinese și tolbutamida au fost abandonate din cauza organizație cu mai mare pericol de evenimente cardiovasculare cele mai recente medicamente sulfonilureice constau gliburidă DiaBeta, glipizidă Glucotrol, și glimepiridă Amaryl aceste medicamente repede redus de zahăr din sânge, dar poate crea anormal de scăzute de glucoză în sânge (numită hipoglicemie). În plus, sulfoniluree au sulfa precum și trebuie să fie împiedicat de către cei care nu le place de sulfamidă. Cresterea in greutate este un posibilele efecte negative ale medicamente sulfonilureice meglitinide ca sulfoniluree, meglitinide este un curs de medicamente care activitatea de publicitate secreția de insulină din pancreas.

Spre deosebire de sulfoniluree, care rezista mai mult în organism, repaglinidă (Prandin) și nateglinida (Starlix) sunt extrem de scurte performante, cu vârf efectele în termen de o oră. Pentru acest motiv, ele sunt renunte la de 3 ori pe zi înainte de mese având în vedere faptul că aceste medicamente îmbunătăți distribuirea de insulină de grade s-ar putea declanșa hipoglicemie. Cresterea in greutate este, de asemenea, un posibil efect negative tiazolidindionă medicamente scad glicemia prin creșterea sensibilității celulelor la insulină consolidarea mobil țintă de acțiune a insulinei cazuri includ pioglitazonă actos precum și rosiglitazona Avandia aceste medicamente au fost de fapt conectat la efecte negative grave ca un ridicat pericol de insuficiență cardiacă și fracturi osoase.

Cresterea in greutate este un posibil efect secundar aceste medicamente nu sunt în mod normal furnizate ca o terapie de prima linie cu toate acestea ar putea fi valoroase pentru unii indivizi alfa-glucozidază măsuri de prevenire medicamente de acest curs reduce absorbtia de carbohidrati din tractul intestinal. Înainte de a fi absorbit in sange, a enzimelor în mica intestinului trebuie să daunelor carbohidrati mai mici particule de zahăr, cum ar fi glucoza una dintre enzimele implicate în descompunerea glucidelor este numit alfa-glucozidaza.