Identificate cu scleroză multiplă,

0
2226

Pentru cei care în prezent au fost

Pentru cei care în prezent au fostRecurent-remisivă, scenariul este mult mai provocator. Deși știm că majoritatea dintre ei din beneficiul tratamentului, politicile pentru plata acesteia restricție în diferite state ale persoanelor fizice, astfel încât nu toate pot fi tratate. Tratamentul poate fi împărțit în prima linie de tratament, sigur, cu toate acestea, nu întotdeauna suficient de eficientă, precum și tratamentul de linia a doua creștere de terapie, care este servit, dacă este prvoliniová terapie inadecvată precum și nu duce la stabilizarea pacientului.

În schimb, acesta poate fi utilizat ca primă linie la pacienții care au prognostic saraci indicatii multe extreme regresii după un tratament de o recidiva de starea nu se schimba complet, este o mare găsi pe rmn, regresii afectează motor electric abilități și, de asemenea, cerebelul. Într-un scenariu atunci când este în prezent vărsat o cantitate mare de fibre nervoase în principal nervii și clientul are stabil din punct de vedere medical, dizabilitatea severă, este o inflamatie a din păcate mult mai puțin plin de viață.

Se întâmplă ca mocnit inflamație pe marginea lagărului, precum și este din punct de vedere terapeutic, în esență, de neatins. Afectarea este non-rambursabile, precum și a menționat medicamente, dacă acestea au fost evaluate la această fază, sunt revelate pentru tratamentul insuficienței ca ineficiente. Dacă individul grajduri capacitatea de a plimbare, am înțeles că medicamentele utilizate în remitentním fază au nici un efect.

Nu este ușor pentru a discuta

Nu este ușor pentru a discutaCu tipul de la această fază, că nu are sens pentru a continua terapia, deoarece efectele secundare ar putea depăși beneficiile Comunicarea de această realitate trebuie să fie sensibil și însoțită de producerea unui pregătească pentru mai multă grijă. Dacă merge la medic crede că este mai potrivit să încerce să afecteze inflamație, puteți face uz de puls-terapia cu citostatice în combinație cu corticosteroizi. Ciclofosfamidă sau mitoxantrona are sentimentul de a continua o perioadă minimă de timp și, de asemenea, meticulos ține evidența în cazul în care aduce un bolnav beneficiu.

În timpul administrării de ciclofosfamidă nevoie să se ocupe tractului urinar destul de hidratare, curat și steril urina, o dată pe an cistoscopie să plece afară sau în timp util pentru a captura final carcinom ale sistemului urinar, vezica urinara, verificați la sânge de fotografie. Mitoxantrona este cardiotoxic, înainte de fiecare perfuzie este esențial să se facă ecoul inimii și, de asemenea, să monitorizeze fracția de ejecție a ventriculului stâng un număr de ani după terminarea tratamentului. Este nevoie de analize de sânge. Ambele citostatice ar putea duce la menopauză prematură și, de asemenea, diminuează spermatogenezei.

Când administrarea lor este frecvent

Când administrarea lor este frecventPrezenta greață, bine impresionabil setrony. În prezent, există încă o mare de oameni, această etapă a bolii în republica CEHĂ nevoie de o mica doza de întreținere dentare corticosteroizi. Este un tratament care este off-label nu este susținută de informații din medicina bazată pe dovezi. Cu toate acestea, a fost în trecut derivate din terapia de diverse alte boli autoimune și, de asemenea, într-un moment când alte medicamente nu au fost disponibile, dau cel puțin o oportunitate de a afecta procesul inflamator. Din păcate, în stadiu avansat de boală are nici un motiv și ar aduce efecte negative.

În cele mai multe persoane, cu toate acestea, nu poate fi oprit, doza este motivul pentru care a scăzut la cel mai mic posibil și, de asemenea preventiv se ocupă cu efecte negative, în primul rând caz de osteoporoza. Încă un tratament cu care putem în acest stadiu al satisface, este azatioprina. De asemenea, impactul acesteia asupra a doua progresia sclerozei multiple nu este afișată. Dacă persoana are un termen lung mai mulți ani, este necesar să renunțe la el pentru oportunitatea de măduvă osoasă depresie sau boli neoplazice. Comparabilă este valabil cu metotrexat. De asigurări de sănătate acoperire temporară pentru remisivă mai multe scleroza imunoglobuline intravenoase. În prezent, cu toate acestea, în prezent, nu este plătit, prin urmare, de la administrarea lor forgoed.