Modul eficient de a pierde in greutate!

0
720
Deci, cum să măriți greutatea și volumul optim al masei musculare,

Mulți dintre noi care rezolvă probleme de greutate tind să fie afectați de obezitate sau supraponderali. Cu toate acestea, există un grup de oameni care trebuie să-și recâștige kilogramele pierdute, de exemplu, după o situație stresantă sau după un tratament complicat pentru o boală gravă. Experții recomandă cum să o facă.Voi, care vă simțiți excesiv de subțiri și slabi, deși consumați mai multe alimente calorice, faceți diferite tipuri de feluri de mâncare și nu puteți câștiga în greutate, trebuie să respectați anumite principii.

Cum să obțineți grăsime Mâncând non-stop, nu veți ajuta, ci depinde de ceea ce mâncați, în ce cantități și când. Pe lângă pierderea în greutate, creșterea în greutate trebuie să-ți înveți corpul, sfătuiește Monika Nevolova, specialist în nutriție de la Herbalife.

Deci, cum să măriți greutatea și volumul optim al masei musculare,

Deci, cum să măriți greutatea și volumul optim al masei musculare,Dar să nu obțineți grăsime.Teoretic, cei care doresc să câștige jumătate de kilogram pe săptămână trebuie să-și crească aportul zilnic de energie cu aproximativ 2000-3000 http://www.smromania.ro/harmonica-linea-medicamentul-care-reduce-intens-kilogramele-nedorit/ dar nu este atât de simplu să mănânce o pizza suplimentară pe zi. Câștigarea masei musculare este o știință, iar pentru toată lumea este foarte individuală”, sfătuiește Nevolova.

Câteva sfaturi despre cum să obțineți grăsime.Cel mai eficient mod de a crește greutatea este să crești energia mult timp sau să consumi porții mai mari, cu doar 20 până la 30% mai multe alimente decât obișnuiai. Este important să mâncați în mod regulat și să nu pierdeți mesele.Nu scăpați de mișcare.Simțiți că, pentru a câștiga în greutate, nu trebuie să vă mișcați, pentru a nu pierde calorii puternic digerate? Eroare. Corpul tău are nevoie de mișcare pentru a transforma masa corporală în mușchi, întărind astfel fizic!

O greșeală frecventă este presupunerea că, deoarece acestea sunt proteine, care stau la baza masei musculare, este necesar să se primească în dietă porțiuni uriașe de proteine, adică carne, lapte, ouă și altele asemenea. Dar atenție, consumul excesiv de proteine împovărează organismul și, în plus, nu se depozitează sub formă de țesut muscular. Trebuie să vă măriți aportul de energie, care ar trebui să provină în primul rând din carbohidrați și numai în al doilea rând din proteine.

Carbohidrații sunt sursa de energie pentru activitatea musculară și datorită acestora puteți încorpora în activitatea fizică de fitness de viață, ceea ce determină o creștere a masei musculare.Scopul de bază ar trebui să fie satisfacerea nevoilor de carbohidrați și proteine, peste limită, apoi să ia energie din grăsimi și zaharuri. Grăsimile sunt cea mai concentrată formă de energie. Dar aveți grijă, nu alegeți alimente care conțin grăsimi dăunătoare sănătății, nu este soluția de a mânca brânzeturi grase, produse prăjite, fast-food sau cupcakes.

Încercați să alegeți surse sănătoase de grăsimi-nuci,

Încercați să alegeți surse sănătoase de grăsimi-nuci,Migdale ulei de măsline pește gras, cum ar fi somonul sau sardinele.Luați timp pentru a mânca și, dacă nu o faceți în timpul unei zile aglomerate, încercați să aveți întotdeauna o gustare, un bar de cereale și altele asemenea.Alte sfaturi pot fi consumul unei gustări suplimentare, de exemplu, chiar și seara, consumând porții mai mari în timpul meselor principale, oferindu-vă o farfurie mai mare.

De asemenea, ajută la alegerea alimentelor care sunt mai dense în consistență, se pot încadra în stomacul alimentelor mai mult cu mai puțin disconfort.Și ce să alegeți în mod specific.Multă energie va fi furnizată de bețișoare de cereale, nuci, semințe, stafide, fructe mai dulci, fructe uscate, milkshake-uri și sucuri. Și când vă pregătiți cerealele în lapte fiert, acestea vor adăuga energie și vor crește și mai mult valoarea nutritivă, a sugerat.

Exemple de alimente potrivite pentru creșterea în greutate.Gustări, supe, carne, deserturi.Gustările sunt variante bune, toasturi cu gem, miere, margarină, sandvișuri de pâine integrală întunecată cu lučinou, pui, ton și altele asemenea. Supele, la rândul lor, sunt o opțiune interesantă de finisare, în special leguminoase.Carnea are mai multă energie decât carnea de porc și carnea de vită, dar nu este foarte sănătoasă, deci alegeți pui, iepure, curcan și pește!

Prăjiți legumele în ulei și gătiți-le proaspete ca salate cu vinetă din ulei virgin. Săriți deserturile nesănătoase, preferând să aveți un desert de fructe, compot sau budincă. Alcoolul este, de asemenea, caloric, dar este mai bine să faceți acest lucru cu moderatie”, a sfătuit ea.Sfaturi de specialiști în nutriție cum să câștige în greutate.Ai răbdare Dacă vă învățați corpul să crească treptat aportul de energie, rezultatele vor veni cu siguranță. Dar nu va fi mâine, așteptați o creștere în greutate de aproximativ cinci până la 10 kilograme pe an.

Organismul este capabil să ajusteze metabolismul

Organismul este capabil să ajusteze metabolismulPentru a menține o greutate predeterminată genetic.Gândiți-vă mai întâi la istoria familiei. Vii dintr-o familie subțire? Cred că aveți makings să fie subțire, astfel încât într-o anumită măsură, puteți modifica aspectul de nutriție și de a exercita, dar miracole nu așteptați și de a face avantajul subțire.Dacă ești slab de la natura, sau au pierdut în mod semnificativ în greutate după unele boli sau stres psihologic perioadă, nu subestima o analiză aprofundată a stării dvs. de sănătate, înainte de a crește în greutate picătură.De asemenea, este întotdeauna avantajos să aveți dieta adaptată pentru a obține masa musculară, adică de la un nutriționist de calitate.

Există milioane de moduri de a pierde în greutate pe internet, dar nu există multe modalități de a câștiga în greutate. Cu toate acestea, subponderali poate fi la fel de frustrant ca excesul de greutate, poate chiar mai mult, plus poartă o mulțime de riscuri pentru sănătate. Într-adevăr, poate fi destul de dificil pentru persoanele care au dificultăți în a câștiga în greutate să-și dea seama cum să câștige în greutate într-un mod sănătos.

Cu toate acestea, desigur, există o modalitate bună de a realiza acest lucru. Foarte simplu constă în consumul de alimente bogate în nutrienți și construirea musculaturii folosind antrenamentul de forță și mai ales o doză bună de răbdare.Pe lângă reducerea regimurilor și a dietelor, câștigă în greutate modul corect trebuie să adopte o abordare rațională, să se concentreze pe urmărirea dietei dvs., cât de des mâncați, dimensiunea porțiilor dvs. și, de asemenea, cum arată antrenamentul dvs. pentru a construi mușchii.

Scormonitul prin creșterea aportului de calorii din alimentele procesate și rafinate nu va ajuta să câștige în greutate sanatoasa recompensă veți obține va fi mai degrabă niveluri scăzute de energie, mai mare inflamația din organism, probleme cu digestia si piele și alte probleme de sănătate. În schimb, este esențial să rămânem la alimente bogate în nutrienți care sunt benefice pentru organism, pentru a vă oferi energie și pentru a vă permite să câștigați în greutate într-un mod sănătos.