Cum se tratează prostata masculină?

0
1645
Cum se tratează prostata masculină
Multi-ethnic group of men wearing blue shirts, running together for a cause. Focus on young African American man in the center (20s).

Prostata prostata este un organ al sistemului reproductiv masculine este vorba de dimensiunea unei nuci, precum și este găsit la baza vezicii urinare slim tub care permite urină și spermă pentru a trece de la penis uretra trece prin prostate alcalin lichid produs de glanda prostată ajută la hranirea spermatozoizilor și frunze uretra ca punct culminant sperma prostata este supus 2 primar de dezvoltare spurts prima este susținută de sex agenți hormonali făcut de către testicule in timpul varstei de pubertate acest lucru declanseaza prostata pentru a ajunge la o greutate medie de 20 de grame dezvoltarea erupția începe atunci când oamenii sunt în jur de treizeci de ani boala de prostata si, de asemenea, îmbătrânirea aproximativ 25 la sută din bărbați în vârstă de 55 de ani și peste au o prostată condiție.

Acest lucru ridică la 50% până la vârsta de 70 de ani. Primele etape ale prostatei condiție ar putea avea nici un symptom dacă sunteți un tip și să rămână în anii ’50 sau’ 60, vorbesc cu medicul dumneavoastră cu privire la dacă aveți nevoie pentru a avea prostatei inspectate, precum și, dacă este așa, cât de frecvent. Dacă aveți o gospodărie istorie de prostata stare sau daca aveti anumite griji, discutați cu medicul dumneavoastră mai devreme, privind când prostata controale ar putea fi potrivit pentru tine tipuri de prostată boli cele trei cele mai tipice tipuri de prostata bolii sunt umflarea prostatita, non-canceroase extindere a prostatei hiperplazie benigna de prostata sau HBP.

Recum cancerul de prostate un bărbat este posibil

Recum cancerul de prostate un bărbat este posibilSă apară una sau mai multe dintre aceste condiții umflarea prostatei prostatita În timp ce prostatita poate avea un impact baieti de orice tip de vârstă, este mai frecventă la tineri, cu vârste cuprinse între 30 și o jumătate de secol. Primar tipuri de prostatita sunt prostatita bacteriana severă sau persistentă infecție microbiană non-prostatita bacteriana inflamate de prostata, de asemenea, menționată ca pelviene cronice disconfort tulburare de uz fitosanitar pentru cea mai mare parte, cauza principala de prostatita este neidentificat!.

Prostatita bacteriana reacționează bine la antibiotice, medicamente care pot intra in prostate non-prostatita bacteriana, sau de uz fitosanitar, este cel mai obișnuit tip de prostatita, precum și este mai greu de gestionat. Simptomele variază de la un om la altul nu există nici o izolare de examinare pentru a detecta de uz fitosanitar, astfel încât medicul dumneavoastră vă va solicita pentru a exclude diverse alte eventuale cauze de simptome înainte de a face un diagnostic medical posibile cauze ale cpp-urile constau din:

 • un precedent microbiene prostatita infecție.
 • iritabilitate la unele substanțe chimice.
 • problemă cu nervii conectarea redus sistem urinar sistem.
 • probleme cu pelviene parchet muschii.
 • agresiune sexuală.
 • persistente de anxietate probleme. Non-canceroase extindere a prostatei (HBP).

Non-canceroase extindere de prostată sau hiperplazia benignă de prostată (HBP), este mult mai frecvent ca bărbații în vârstă. Nu este viata in pericol, dar poate afecta în mod semnificativ calitatea vieții extindere de prostata (care înconjoară partea de sus a uretrei) creează uretra pentru a subțire, și impozitelor la baza vezicii urinare. Acest lucru poate duce la obstrucție bloca în fluxul de urina obstacole în mod normal, cum redusă a sistemului urinar intestinal semne care de multe ori duce la urina rămâne în vezică când este menit să fie lansat.

Atunci când aceasta are loc brusc,

Atunci când aceasta are loc brusc,Este numit retenție acută de urină acest lucru este foarte neplacut si este de obicei eliberat temporar, prin plasarea unui tub subțire cateter pentru a lansa pipi cronică permanentă de retenție, care este mult mai putin frecvente, pot duce la o periculoase, nedureros acumularea de urină în vezica urinară. O formă mai puțin frecvente de persistente retenție urinară este legat de înaltă vezicii urinare presiuni, care pot afecta rinichiul caracteristică. în mod normal, efectele bărbați cu vârsta de peste o jumătate de secol. Aproximativ 16.000 Australienii sunt depistate în fiecare an.

Cauza rămâne necunoscută, deși avansarea în vârstă precum și de uz casnic de fundal sunt recunoscute pentru a fi adăugarea de elemente. În debut, celulele canceroase sunt limitat la prostata. Cu mult mai ostil tipuri de celulele cancerului de prostata, celulele canceroase intra în vascular precum și a sistemelor limfatic devreme și, de asemenea, infectate cu alte părți ale corpului în cazul în care acestea creează de-a doua tumori, în special în oase. Semne de boala de prostata. În primele sale faze, prostata condiție s-ar putea sau nu pot fi asociate cu semen simptomele de boala de prostata depinde de problema, dar pot include:

 • probleme peing, cum ar fi probleme începutul circulație de urină.
 • nevoia de a urina frecvent, mai ales pe timp de noapte.
 • senzație ca și cum vezica nu poate fi complet eliminat.
 • urinare dureroasa.
 • sânge în urină sau sânge care vine de la uretra independent de pipi.

Sânge în urină este de obicei ca rezultat al creează nu sunt legate de prostate Întotdeauna consultați medicul dumneavoastră dacă veți găsi sânge în urină diagnosticul de boli de prostata este detectată folosind o serie de examene, inclusive examen fizic, constând în electronice examen rectal (DRE), în cazul în care medicul introduce un deget înmănușat în anus pentru a verifica dimensiunea de prostata examenul sângelui pentru prostata anumit antigen test PSA; revizuirea acest lucru cu medicul dumneavoastră la mijlocul-stream urină (USM) examinează pentru a căuta o infecție sau sânge în urină ecografii precum și sistemul urinar fluxul de studii de cercetare biopsii de prostată.

Terapie pentru boala de prostata tratamentul pentru prostatita

Terapie pentru boala de prostata tratamentul pentru prostatitaPoate include anti-bacteriene medicamente, precum și încurajarea tratamente, bazându-se pe un fel de prostatita terapie pentru HBP poate consta din medicamente de relaxare a musculaturii netede masa glandei sau să se micșoreze în dimensiune a prostatei, și chirurgie pentru a crea un permanent lărgit canal în parte a uretrei care trece prin prostate Tratamentul pentru cancerul de prostata celule este personalizat pentru a se potrivi privat condiții natura celulelor canceroase, diverse alte boli pe care le poate avea, precum și dorințele lor vor fi luate în considerare metode de administrare, pentru cancerul de prostata includ:.

 • activ de securitate.
 • chirurgie-ca un exemplu, prostatectomie (eliminarea de prostata).
 • terapii ablative, cum ar fi de înaltă intensitate concentrată cu ultrasunete (HIFU) și, de asemenea, NanoKnife ®.
 • agent hormonal terapie (terapia de privare de androgeni).

Ai grijă de așteptare. În trecut, un PSA analiza de 4 ng/mL și, de asemenea, de mai jos a fost gândit regulat tip cu o lectură de peste 4 ng/mL au fost considerate cele mai susceptibile de a avea cancer de prostată și, de asemenea, ar fi o biopsie pentru a verifica cancer de prezența lui. Potrivit National Cancer celulele Institutul de cercetare studiu a descoperit că bărbații cu cancer de prostată pot avea un redus nivel al PSA-ului, în timp ce masculii fără cancer de prostată pot avea un grad ridicat. Unul din patru oameni cu un ridicat PSA gradul de fapt are cancer de prostata.

Cu toate acestea, o creștere a PSA gradul treptat, ar putea sugera o tumori de prostata societatea Americana de Cancer recomanda ca masculii face o decizie educat cu medicul lor cu privire la dacă să fie testate pentru cancer de prostata, începând de la vârsta de 50 de ani. De sex masculin cu unul sau mai mulți factori de amenințare pentru celulele cancerului de prostata ar trebui să vorbesc cu medicul lor despre posibilitatea de a începe testarea periodică anterior. Cancerul de prostata ar putea răspândi metastaza și de tip creșteri în țara vecină, organe sau oase În cazul în care cancerul infectează spate, s-ar putea continua spate nervi indicatori de cancer de prostată metastazat poate consta din.